Bereikbaar op
0316-34 10 12
Uw wagenpark in onze goede handen!

Odsc04177mdat wij weten hoeveel tijd er voor u als ondernemer zit in het juiste beheer van uw wagenpark, nemen wij deze zorg graag voor u uit handen. Naar wens kunnen wij geheel of gedeeltelijk het beheer en onderhoud van uw bedrijfswagens verzorgen. Ons doel daarbij is ontzorging van u als klant tegen de laagst mogelijk kosten.

U profiteert hierbij van onze kennis en kunde op het gebied van de exploitatie van wagenparken. Wij nemen u een stuk administratie uit handen en behouden de controle ten aanzien van uw bedrijfswagens. Hierbij zorgen wij ervoor dat onderhoud en reparaties zo gepland worden dat u als ondernemer daar de minste last van ondervindt. Want een stilstaande bedrijfswagen kost u geld, dat begrijpen wij als geen ander. Wij houden uw bedrijf graag mobiel.

In een persoonlijk gesprek brengen wij in kaart wat uw wensen zijn op het gebied van uw wagenpark. Uw wensen zijn leidend, onze oplossingen maken wij voor u op maat. Neemt u vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.