Wagenparkbeheer

Wij managen graag je wagenpark

Het wagenpark uitbesteden aan AutoVreman is een slimme keuze voor je bedrijf. Onze jarenlange ervaring in wagenparkbeheer en professionele aanpak zorgen ervoor dat het wagenpark altijd up-to-date is. Of je belangrijkste doel het verlagen van de kosten is, de tevredenheid van de medewerkers, duurzaamheid integreren of dat je je concentreert op maatschappelijk verantwoord ondernemen: wij hebben de oplossing die bij je past.

Wij houden ons aan de wet- en regelgeving. Dit zorgt voor een goede compliance van de verkeerswetgeving en beschermt je bedrijf tegen eventuele boetes.

Kortom, door het wagenparkbeheer uit te besteden aan AutoVreman kies je voor een efficiƫnte, professionele en flexibele oplossing voor het beheer van het wagenpark. Wij helpen je graag om je bedrijf naar een hoger mobiliteitsniveau te tillen! Neem contact met ons op om te zien hoe we jouw bedrijf hierbij kunnen helpen.

Rittenregistratie

De fiscus verlangt van bedrijven een sluitende rittenregistratie. Je moet precies kunnen aangeven hoeveel kilometers een voertuig heeft afgelegd en welke ritten daarvoor verantwoordelijk zijn geweest. Je kunt medewerkers vragen om dit handmatig bij te houden, maar een foutje is snel gemaakt. Wij bouwen vakkundig een rittenregistratie in. Voor meer informatie neem contact op met onze serviceadviseurs.