Vervangend vervoer

Altijd onderweg, zelfs tijdens auto-onderhoud

Jouw auto krijgt bij ons de beste zorg, maar we zorgen er natuurlijk ook voor dat jij mobiel blijft. Ervaar de luxe van de AutoVreman service: van haal- en brengservice tot een vervangende auto of fiets, wij hebben alles in huis om jou op weg te houden. En mocht je auto door schade langer bij ons blijven, dan kan de leenauto vaak via je autoverzekering worden geregeld.

Very Important Customer

Als je je auto voor onderhoud aan ons toevertrouwt, verdien je de VIC-behandeling. Breng ons je auto en wij zorgen dat je thuis of op je werk komt. En als je auto klaar is, brengen we ‘m weer naar je toe. Laat ons gewoon bij je afspraak even weten dat je van deze service gebruik wilt maken.

Leenauto

Bij AutoVreman begrijpen we dat je soms nét even niet zonder je auto kunt. Daarom bieden we verschillende leenauto’s aan. Vertel ons bij je afspraak dat je een leenauto nodig hebt, zodat wij hem voor je kunnen reserveren. Zo blijf je altijd onderweg, ook als je auto bij ons in onderhoud is.

Leenfiets

Lekker een dagje op de fiets van a naar b? Dat kan natuurlijk ook!  Kies uit één van onze (elektrische) leenfietsen. Laat ons weten dat je interesse hebt in een leenfiets bij het maken van je afspraak. Als er een fiets beschikbaar is, zorgen wij dat deze klaar en opgeladen voor je staat.