Bedrijfswagens

Auto Vreman – Jouw zakelijke mobiliteitspartner

Elke onderneming verdient een vervoersoplossing die net zo uniek is als de onderneming zelf. Daarom biedt AutoVreman een breed aanbod aan bedrijfswagens die perfect passen bij de veelzijdige behoeften van jouw bedrijf. Of je nu op zoek bent naar een efficiënte stadsauto voor snelle stadsritten, een robuuste bedrijfswagen voor zware klussen, of een luxe personenbus voor zakelijke reizen; wij hebben het allemaal. En met onze flexibele koop-, lease- en financieringsopties zorgen we ervoor dat jouw bedrijf altijd vooruit kan, zonder zorgen. Van de eerste selectie tot aan de levering staan wij aan je zijde, met advies, ondersteuning en de service die je van een partner mag verwachten.

Jouw groepsreis begint bij Auto Vreman

Plan je een skitrip met familie of vrienden, heb je een extra vervoersoplossing nodig voor een project, of zoek je een pendelbus voor een evenement? Wij verhuren diverse 9-persoons bussen die meer dan genoeg ruimte bieden voor al je passagiers én hun bagage. Voor meer informatie, een persoonlijk advies of het bespreken van de verhuurmogelijkheden, staan we je graag telefonisch of per e-mail te woord.

 

Bedrijfswagens direct uit voorraad leverbaar

Kan of wil je niet wachten op je nieuwe bedrijfsauto en er zo snel mogelijk in wegrijden? Wij hebben een breed assortiment aan bedrijfswagens op voorraad. Nieuw of jong gebruikt? Koop, lease of financiering? Wij bespreken graag wat je wensen en de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming. Neem gerust contact op met de afdeling verkoop.