Verkoop

Wij luisteren écht naar je

Bij AutoVreman begrijpen we dat een zoektocht naar de perfecte auto uniek en persoonlijk is. Daarom zetten wij ons in om jou niet zomaar een auto, maar dé auto te bieden die naadloos aansluit bij jouw wensen. Of het nu voor privégebruik of zakelijk is. In onze recent vernieuwde, ruime showroom vind je een uitgebreid aanbod aan occasions en bedrijfswagens, die voldoen aan onze strenge kwaliteitscriteria. Wij luisteren écht naar wat jij belangrijk vindt, adviseren je vanuit onze jarenlange ervaring en staan garant voor transparantie in elk aspect van jouw aankoop.

Autozoekopdracht

Jouw wensen staan centraal in onze persoonlijke zoekopdrachtservice. Vertel ons wat je zoekt in je ideale bedrijfswagen, stadsauto, SUV, of elektrische/hybride auto en wij zetten alles op alles om die voor je te vinden. Maak gerust een afspraak met één van onze verkoopadviseurs of vul hieronder het autozoekopdracht formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Verkoopadviseurs

In de wirwar van regelgeving rondom mobiliteit, staan onze verkoopadviseurs klaar om je helderheid en zekerheid te bieden. Van BPM en bijtelling, tot mogelijke subsidies voor je elektrische voertuig – onze experts ondersteunen je graag bij je beslissing. Bij AutoVreman vind je niet alleen antwoorden op je vragen, maar ook een partner in mobiliteit die écht naar je luistert.

Voorraad

Wij hebben een breed aanbod aan nieuwe en gebruikte (bedrijfs)auto’s op voorraad. Heb je online een specifieke auto gezien? Kom gerust langs in onze showroom om hem van dichtbij te bekijken. Zeker weten dat de auto van jouw voorkeur voor je klaar staat, neem dan vooraf even contact met ons op. Dan zorgen we er meteen voor dat we de tijd vrijmaken om al je vragen te beantwoorden.