Onderhoudsbeurten

AutoVreman

Kleine beurt

Een kleine beurt is een onderhoudsbeurt om de 15.000 kilometers. De nieuwe en jong gebruikte auto’s geven de onderhoudsbeurten aan met een melding op het dashboard. Voor onze klanten houden wij het onderhoud bij in ons systeem, zodat wij precies weten welk onderhoud er nodig is aan de auto. Zodra de auto aan onderhoud toe is of de APK nemen wij contact op met onze klanten voor het maken van een afspraak. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak, ook als u nog geen klant bent van AutoVreman.

 

AutoVreman

grote beurt

Een grote beurt is een uitgebreide onderhoudsbeurt waarbij de auto op meer dan 80 punten wordt gecontroleerd. Onder andere banden, remmen, verlichting, motorolie, filters en verschillende onderdelen worden gecontroleerd. In ons systeem houden wij voor onze klanten bij wat er aan onderhoud gedaan moet worden of dat er misschien een APK nodig is. Ook hierbij geldt dat zodra de auto aan onderhoud toe is of de APK dat wij contact opnemen met onze klanten. Contact met ons opnemen is ook altijd mogelijk.

 

AutoVreman

merkbeurt

De merkbeurt is een onderhoudsbeurt die helemaal is toegespitst op jouw auto. De werkzaamheden zijn compleet afhankelijk van het merk, type, bouwjaar en de kilometerstand van jouw auto.