Bereikbaar op
0316-34 10 12
Onze werkplaats staat centraal!

Bij AutoVreman kunt u terecht voor het complete onderhoud en de reparatie van uw auto. In onze werkplaats werkt een zeer toegewijd en vakkundig, goed geschoold team van technici. De werkplaats is ingericht volgens de modernste eisen en uitgerust met geavanceerde diagnose apparatuur. Er zijn inmiddels twintig hefbruggen aanwezig waarvan er één wordt vrijgehouden voor snelservice.

Wij zijn aangesloten bij het grootste merkonafhankelijk garageconcept Bosch Car Service. Een belangrijk onderdeel hiervan is de scholing van het personeel waar wij veel waarde aan hechten. Daarnaast houden onze technici zich op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche.

Bij ons staat u als klant centraal. Wij geven u dan ook 24 uur per dag de mogelijkheid om een werkplaatsafspraak online te plannen. U kiest zelf de datum wanneer het u uitkomt en geeft gelijktijdig aan of u vervangend vervoer nodig hebt. Maar even bellen kan natuurlijk ook. Daarnaast hanteren we ruime openingstijden van 08.00 tot 20.00 uur.
Wij, Auto Vreman team staan voor u klaar!