Bereikbaar op
0316-34 10 12
Kantoor
René Vreman – Eigenaar AutoVreman

“Vanaf de eerste dag dat ik werkzaam ben in de autobranche heb ik plezier in mijn werk. Mijn doel is om zowel een tevreden klant als medewerker te hebben. Klanten moeten na een bezoek met een plezierig gevoel ons bedrijf verlaten. Medewerkers moeten met plezier werken om zo tot de kwaliteit te komen waar onze klanten recht op hebben.”

  Fanny Vreman – Eigenares AutoVreman

Fanny is de duizendpoot binnen AutoVreman die volledig op de hoogte is van alle ins en outs van het bedrijf. Als rechterhand van René zorgt zij voor de dagelijkse gang van zaken op kantoor.

 
 

 

Melissa Boekhorst – Receptie

Melissa is uw eerste aanspreekpunt bij de receptie.Voor al uw vragen kunt u bij haar terecht waarna zij u verder zal doorverwijzen.

Monique van Buuren– Administratie

Monique verzorgt de administratie, waaronder de crediteuren- en debiteurenadministratie. Daarnaast behandelt zij de personeelszaken binnen AutoVreman.

 

 

 

Werkplaats
Nick Vriezen – Technisch Specialist / APK

Nick heeft alle diploma’s op zak en is een ervaren diagnose specialist en APK keurmeester. Tevens is hij leermeester voor onze stagiaires. Door zijn interesse in autotechniek blijft hij zich bijscholen om de hedendaagse technieken bij te houden.

Sam Lenderink – Technisch Specialist / APK

Als technisch specialist en APK keurmeester heeft Sam de kennis en kunde om diagnoses te stellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maico Welle –  1e Autotechnicus / APK
Daniel van Brink – 1e Autotechnicus / APK

Daniel is 1e autotechnicus en APK keurmeester. Hij zorgt ervoor dat alle klanten die met acute vragen binnen komen direct geholpen worden.

Emiel Hartjes – 1e Autotechnicus / APK 

Emiel is 1e autotechnicus en APK keurmeester en is breed inzetbaar voor alle merken auto’s. Hij houdt zich tevens bezig met de interieur inbouw voor bedrijfswagens.

   Denny Tiedink – 1e Autotechnicus / APK
Bobby Overbeek Bloem – 1e Autotechnicus / APK

Bobby is 1e autotechnicus en APK keurmeester. Zijn specialisme is Citroën, en hij heeft hier jarenlange ervaring mee.

thom-douwsma2 Toon Arns –  1e Autotechnicus / Opleidingen APK

Toon is een van onze 1e Autotechnici en APK keurmeester. Toon heeft lange tijd gewerkt als docent Autotechniek aan het Graafschap College in Doetinchem. Hij verzorgt tevens de interne opleidingen van onze monteurs.

 

Raymond Luijf – Bandenspecialist

Raymond verzorgt de bandenwissels van uw auto en is tevens verantwoordelijk voor de opslag. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in het uitlijnen van uw auto. Zo kunt u in elk seizoen veilig op pad.

 

 

   Hendrik-Jan Wijkamp – 1e Autotechnicus 

 

Lars Goris
Michael Boom – Technisch Specialist

 

Chauffeurs

Ons team van vaste chauffeurs zorgt ervoor dat onderdelen gehaald en gebracht worden. Daarnaast halen en bezorgen zij, indien nodig,  auto’s aan huis en vervoeren klanten naar hun huis- of werkadres. Deze chauffeurs staan gedurende vele uren klaar om invulling te geven aan de gehele logistieke planning.

Henk Vreman
peter-leenarts-1-small Peter Leenart