Dagelijks bereikbaar op
0316-34 10 12
Kantoor
 rene-vreman-1-small René Vreman – Eigenaar AutoVreman/eigenaar AVITAS Autolease

“Vanaf de eerste dag dat ik werkzaam ben in de autobranche heb ik plezier in mijn werk. Mijn doel is om zowel een tevreden klant als medewerker te hebben. Klanten moeten na een bezoek met een plezierig gevoel ons bedrijf verlaten. Medewerkers moeten met plezier werken om zo tot de kwaliteit te komen waar onze klanten recht op hebben.”

  Fanny Vreman – Eigenares AutoVreman

Fanny is de duizendpoot binnen AutoVreman die volledig op de hoogte is van alle ins en outs van het bedrijf. Als rechterhand van René zorgt zij voor de dagelijkse gang van zaken op kantoor.

 giel-booltink-1 Sander van Dijk – Eigenaar AVITAS Autolease / AVITAS Autoverhuur

Sander houdt zich bezig met de aan- en verkoop van auto’s en bedrijfswagens. Daarnaast beheert hij AVITAS Autolease en AVITAS Autoverhuur.

“Al jaren heb ik een enorme voorliefde voor auto’s, maar mijn belangrijkste drijfveer is het plezier van een tevreden klant die  weg rijdt in zijn/haar nieuwe auto”

   Monique van Buuren– Administratie

Monique verzorgt de administratie, waaronder de crediteuren- en debiteurenadministratie. Daarnaast behandelt zij de personeelszaken binnen AutoVreman.

  Sandra Overdreef – Receptie

Sandra verwelkomt u aan onze receptie en aan de telefoon. Zij maakt uw afspraken en helpt u waar mogelijk om uw vragen te beantwoorden.

  Janneke Werner – Receptie

Janneke is uw eerste aanspreekpunt bij de receptie.Voor al uw vragen kunt u bij haar terecht waarna zij u verder zal doorverwijzen.

 
 stefanie-van-tamelen-small Stefanie van Tamelen – Commercieel Binnendienst / Marketing

Stefanie behartigt alle werkzaamheden op het vlak van PR en Marketing. Daarnaast verleent zij de nodige ondersteuning aan de commerciële binnendienst.

 

 

 

Werkplaats
nick-vriezen Nick Vriezen – Technisch Specialist / APK

Nick heeft alle diploma’s op zak en is een ervaren diagnose specialist en APK keurmeester. Tevens is hij leermeester voor onze stagiaires. Door zijn interesse in autotechniek blijft hij zich bijscholen om de hedendaagse technieken bij te houden.

sam-lenderink-small Sam Lenderink – Technisch Specialist

Als technisch specialist heeft Sam de kennis en kunde om diagnoses te stellen. Momenteel specialiseert hij zich verder als APK Keurmeester.

andre-damen-small André Damen –  1e  Autotechnicus

 André heeft al vele jaren ervaring als 1e autotechnicus en is APK Keurmeester. Zijn specialisme is Peugeot.

ralph Ralph Cornelissen – 1e Autotechnicus

Ralph is 1e autotechnicus en APK keurmeester. Zijn specialisme is Renault en Mercedes. Daarnaast houd hij zich bezig met het stellen van diagnoses.

daniel-1 Daniel van Brink – 1e Autotechnicus

 Daniel is 1e autotechnicus en APK keurmeester. Hij zorgt ervoor dat alle klanten die met acute vragen binnen komen direct geholpen worden.

Emiel Hartjes – 1e Autotechnicus

Emiel is 1e autotechnicus en APK keurmeester en is breed inzetbaar voor alle merken auto’s. Hij houdt zich tevens bezig met de interieur inbouw voor bedrijfswagens.

   
bobby-overbeek-bloem2 Bobby Overbeek Bloem – 1e Autotechnicus APK

Bobby is 1e autotechnicus en APK keurmeester. Zijn specialisme is Citroën, en hij heeft hier jarenlange ervaring mee.

thom-douwsma2 Toon Arns –  1e Autotechnicus / Opleidingen APK

Toon is een van onze 1e Autotechnici en APK keurmeester. Toon heeft lange tijd gewerkt als docent Autotechniek aan het Graafschap College in Doetinchem. Hij verzorgt tevens de interne opleidingen van onze monteurs.

 

  Jordy Gasseling – 2e Autotechnicus

Joery is werkzaam als 2 e Autotechnicus. Tevens is hij in opleiding tot 1e Autotechnicus. Hij werkt aan alle merken auto’s.

Raymond Luijf

Raymond verzorgt de bandenwissels van uw auto en is tevens verantwoordelijk voor de opslag. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in het uitlijnen van uw auto. Zo kunt u in elk seizoen veilig op pad.

 

 

   Hendrik-Jan Wijkamp –

 

Roy Scholten – Interieur/exterieur reiniger

Roy draagt zorg voor het reinigen van de binnen-en buitenkant van uw auto nadat deze in onze werkplaats is geweest en zorgt er zo voor dat u weer prettig op pad kunt.

 

Chauffeurs

Ons team van vaste chauffeurs zorgt ervoor dat onderdelen gehaald en gebracht worden. Daarnaast halen en bezorgen zij, indien nodig,  auto’s aan huis en vervoeren klanten naar hun huis- of werkadres. Deze chauffeurs staan gedurende vele uren klaar om invulling te geven aan de gehele logistieke planning.

henk-vreman Henk Vreman
peter-leenarts-1-small Peter Leenart
 thom-douwsma-small Thom Douwsma
 dick-de-bree-small Dick de Bree