Maatregelen omtrent Coronavirus

Update 14 december 2020: Naar aanleiding van de persconferentie hebben wij naast de nog altijd geldende onderstaande richtlijnen de volgende uitbreiding doorgevoerd:

  • Het dragen van een mondkapje in ons bedrijf is verplicht.
  • Onze showroom is met onmiddellijk ingang gesloten. Heeft u interesse in één van onze auto’s? Onze digitale showroom is geopend en wij staan u graag te woord via 0316-341012 of per e-mail info@autovreman.nl. Een proefrit aan huis? We komen uiteraard vrijblijvend bij u langs! 
  • Heeft u een afspraak in onze werkplaats en wilt u wachten op de reparatie? Deze mogelijk is er echter dient u minimaal 1,5 meter afstand te bewaren tot overige klanten. Het aantal plaatsen in onze wachtruimte is hierop ook aangepast, kom derhalve bij voorkeur de auto brengen en wacht niet. Haal & brengservice is in overleg mogelijk.

Update 31 maart 2020: Met het verlengen van de Coronomaatregelen tot en met 28 april blijven de door ons genomen maatregelen uiteraard ook van toepassing. Als aanvulling hierop hebben wij besloten dit jaar de Paasshow te annuleren. Uiteraard blijft u tijdens reguliere openingstijden van harte welkom en maken wij er graag alsnog een “Paas aanbieding” van.

En om Pasen niet ongemerkt voorbij te laten gaan ligt er voor iedere bezoeker vanaf maandag 6 april een gratis attentie klaar!

Update 24 maart 2020: Met inachtneming van de extra maatregelen die onze overheid sinds 23 maart jl. heeft aangekondigd zijn wij “gewoon” geopend. Uiteraard wel op basis van gepaste genomen maatregelen. Meer informatie treft u onder deze update aan.

Geachte relatie,

Het Coronavirus heeft op veel bedrijven een behoorlijk impact en zo ook op ons bedrijf. Uiteraard nemen wij graag onze verantwoordelijkheid om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. Wij vinden het daarom belangrijk om u via deze weg te informeren over onze getroffen maatregelen die in het belang van uw en onze gezondheid zijn. We volgen de landelijke RIVM richtlijnen. We vertrouwen erop dat u zich ook aan deze richtlijnen houdt en onderstaande in acht neemt.

Heeft u koorts?
Breng uw auto niet langs of bezoek ons niet ten tijde dat u koorts heeft.

Bent u in een RIVM risicogebied geweest?
Breng uw auto niet langs of bezoek ons niet binnen twee weken nadat u uit het risicogebied bent teruggekomen.

Heeft u contact gehad met een besmet persoon & heeft u last van koorts of luchtwegklachten (hoesten, keelpijn, niezen, verstopte neus of loopneus) of problemen met ademhalen?
Breng uw auto of bezoek ons niet in tijden dat u symptomen vertoond.

Geldt een van bovenstaande dingen en heeft u al een afspraak met ons gemaakt?
Wij gaan ervan uit dat u niet langskomt voor de afspraak maar dat u telefonisch contact opneemt. Samen maken we dan afspraken over hoe verder, we kunnen de afspraak dan in overleg uitstellen of middels onze haal- brengservice u van dienst te zijn.  Dit laatste zal op een contactloze wijze plaatsvinden en deze details stemmen wij op voorhand met u af.

Onze maatregelen:

  • Wij laten handen schudden achterwege.
  • Wij gebruiken extra stoel- en stuurhoezen en voetmatten in uw auto.
  • Wij hebben in onze showroom ontsmettingsdoekjes en desinfecterende handgel ter beschikking.
  • Wij desinfecteren meerdere malen per dag alle oppervlakten in onze wachtruimte en deurklinken.
  • Wij verzoeken u vriendelijk om betalingen per pin te voldoen.
  • Komt u uw auto brengen of ophalen na service? Volgt u dan alstublieft de procedure zoals aangegeven in ons bedrijf.
  • Onze werkplaats is momenteel enkel toegankelijk voor personeel.

Wij vertrouwen op uw medewerking. Tot snel!