Bereikbaar op
0316-34 10 12
Autolease

Vind u een auto leasen te duur? Dankzij verschillende lease constructies voor het mkb en zzp-ers kan dat meevallen. Het loont de moeite om de werkelijke kosten van uw eigen auto uit te zoeken. Leg daarnaast eens de voordelen van de verschillende leasevormen. Het kan u geld besparen!

Maandlasten

Is leasing echt een stuk duurder dan zelf een auto kopen? De meeste ondernemers kijken alleen naar de vaste maandelijkse kosten als wegenbelasting en verzekering van een auto. Maar let op, ook de kosten voor onderhoud, reparatie, schadeherstel, banden en afschrijving moet je meenemen in de maandlasten. Vooral de afschrijving vergeten veel ondernemers mee te rekenen.

De aankoop van een nieuwe of jong gebruikte auto is voor veel ondernemers een zware belasting op het eigen vermogen. Daarbij komt dat via leasing vaak een aantrekkelijk rentevoordeel kan worden behaald tegenover de rente op bijvoorbeeld een zakelijk rekening-courant krediet dat wordt gebruikt als werkkapitaal.

Lease: geen onverwachte kosten

Voor ondernemers is het aantrekkelijk om te werken met vaste maandelijkse kosten en om gedekt te zijn tegen onverwachte kostenposten zoals voor kostbare reparaties. Natuurlijk speelt de representativiteit van een nieuwe auto ook een rol in het keuzeproces.

Voordelen leasing

Leasing biedt dus diverse voordelen. Of het voordeliger is om te leasen of om een auto zelf aan te schaffen hangt van heel veel factoren af. Wij zetten alle voor- en nadelen goed op een rij zodat u de juiste keuze maakt. Als specialist in leasing zijn wij in staat u kundig en volledig te adviseren. Wilt u meer weten?

Laat u eens vrijblijvend informeren tijdens een kennismakingsgesprek en ontvang uw advies op maat.  Wij maken graag een offerte voor u!

Auto Vreman Rent & Lease, tel nr. 0316-­34 10 12