Bereikbaar op
0316-34 10 12
Ons bandenhotel, uw zekerheid!

Bij ons bent u aan het juiste adres voor  uw zomer- en winterbanden.

dsc05283

Naast het repareren, verwisselen en uitbalanceren van uw banden, verzorgen wij tevens de opslag in ons bandenhotel. In onze opslag liggen uw banden veilig, droog, UV-lichtarm en verzekerd opgeslagen. Hierdoor bewerkstelligen wij een langere levensduur van uw banden en heeft u langer plezier van uw investering.

 

 

 Onze wielwasservice!

Wanneer u een afspraak plant voor uw bandenwissel kunt u aangeven welke tijd u het beste schikt. Indien gewenst kunt u hierop wachten onder het genot van een kop koffie in onze gezellige showroom. Reeds voordat u arriveert worden uw banden klaar gelegd en gereinigd in onze wielwasmachine. De machine is geschikt voor alle soorten banden en velgen. Tijdens deze reiniging wordt er in een gesloten watercircuit een grondige reiniging uitgevoerd met behulp van speciale korrels. Dit bewerkstelligt een ware dieptereiniging van uw banden en velgen waardoor ze er weer uitzien als nieuw. Deze reiniging bieden wij u aan als extra service!

De bandencheck,  in uw voordeel!

Bij uw bandenwissel controleren wij de bandenspanning en de slijtage.
Is de luchtdruk te laag dan zullen uw banden sneller aan slijtage onderhevig zijn en gaat uw brandstofverbruik omhoog. Daarom is het noodzakelijk om regelmatig uw bandenspanning te controleren. Uiteraard geldt dit ook voor het reservewiel.

Door middel van slijtage-indicatoren in de lengtegroeven van de band wordt het duidelijk zichtbaar wanneer uw banden aan vervanging toe zijn. Is dit het geval, dan gaan we samen met u op zoek naar de juiste banden voor uw auto en rijstijl.

Het is goed u te realiseren dat het rijden op de juiste banden in het juiste seizoen zorgt voor een langere levensduur, maar vooral ook een investering is in uw persoonlijke veiligheid. Daarnaast is het in een aantal landen inmiddels verplicht om winterbanden onder uw auto te hebben in verband met de verzekeringsdekking. We voorzien u hier omtrent graag van het juiste advies.