Bereikbaar op
0316-34 10 12
Veilig op weg met de APK!

Ook voor de periodieke keuring (APK) bent u bij AutoVreman aan het juiste adres.

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Als uw voertuig APK-plichtig is, dan mag u niet rijden zonder geldige APK. Op de website van de RDW (Rijks Dienst voor het Wegverkeer) leest u meer over deze verplichte keuring. Hier vind u ook een schema wanneer uw auto APK-plichtig is. Klik op de volgende link voor meer informatie  http://www.rdw.nl

 

APK Keurmeesters in eigen huis!autovreman

Onze APK keurmeesters zijn zeer ervaren en ons bedrijf is door de RDW ingedeeld in de hoogst gewaardeerde klasse. Deze indeling wordt bepaald naar het aantal fouten welke worden geconstateerd tijdens de steekproeven die door de RDW worden uitgevoerd.

In de meeste gevallen wordt de APK keuring uitgevoerd bij een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Omdat alle controle punten van de APK bij een grote beurt al aan de orde komen is de APK gratis in combinatie met een grote onderhoudsbeurt.

Indien er onvolkomenheden aan het licht komen tijdens de APK keuring zal, als u dat wenst, van te voren een prijsopgave van de uit te voeren reparaties aan u verstrekt worden.